Lopende projecten

Onderstaand ziet u een overzicht van onze lopende projecten. Klik op de foto of titel voor meer informatie.

Fietstunnel Weverstraat te Gennep

In opdracht van 'Bouwteam Aanbrengen fietstunnel Weverstraat te Gennep' bouwen wij een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel. De tunnel loopt onder de spoorstraat door en verbind de beide fiets- en voetgangerspaden aan weerszijden van de Brabantweg. De tunnel bestaat uit 7 prefab betonnen tunnelelementen. Nadat deze geplaatst zijn bouwen wij hier gebogen vleugelwanden tegenaan.

Reconstructie Hengelder en gebiedsvisie Zevenaar

In de gemeente Zevenaar wordt momenteel gewerkt aan de herinrichting van de Hengelderweg (ViA15), waarbij de A15 op de A12 aangesloten wordt.  Eén onderdeel hiervan is de aanleg van een snelfietsroute en waterhuishouding Hengelder. In onderaanneming voor Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. bouwen wij een fietstunnel en een voetgangersbrug. De snelfietsroute wordt gecombineerd met een bestaande watergang 'de Hengelder Leigraaf'. Dit fietspad doorkruist de Hengelderweg en komt tussen de Edisonstraat en de A12.

Koetshuis Landfort te Megchelen

In opdracht van Bouwbedrijf Hoffman maken wij de strokenfundatie voor een nieuw te bouwen koetshuis en een ca. 90 m1 lang tuinmuur. Dit koetshuis wordt nabij het historische 'Huis Landfort' gebouwd. In dit koetshuis komen o.a. diverse kantoorruimten, een ontvangstruimte, een keuken, een oranjerie, opslagschuur voor tuinmachines, een werkplaats en een dienstwoning.

Vriezenveen Zandwinning Oosterweilanden BV

 

In opdracht van Zandwinning Oosterweilanden B.V. maken wij een 4-tal vloeren waar machines op worden geïnstalleerd  t.b.v. de zandverwerking.
Naast de vloeren maken wij ook een betonnen koker, door deze koker zal, door middel van een transportband, het zand t.z.t. getransporteerd worden naar de volgende locatie.

In week 27 zijn wij op locatie gestart met de eerste werkzaamheden.
De koker zal voor de bouwvak gereed zijn, de andere 4 vloeren zullen eind augustus worden opgeleverd.