Lopende projecten

Onderstaand ziet u een overzicht van onze lopende projecten. Klik op de foto of titel voor meer informatie.

Kelder Nunspeet

In Nunspeet maken wij in opdracht voor NTP een kelder voor een zwembad en techniek ruimte.
De vloer is in week 24 gestort en inmiddels zijn ook de wanden en de breedplaat vloer geplaatst.

Afgelopen woensdag week 28 hebben wij de wanden en het dek gestort.
Verwachting is eind week 29 onze werkzaamheden te hebben afgerond.

 

Viaduct Ter Apel

In opdracht voor de combinatie De Roo / Nonak bouwen wij in Ter Apel een viaduct over de N366.
Dit viaduct is onderdeel van de ongelijkvloerse kruising tussen de N366 en de N391 en vervangt de huidige rotonde ter verbetering van de verkeersdoorstroming.

De werkzaamheden zijn in week 6 van 2018 gestart en zullen rond de bouwvak 2018 gereed zijn.

Het viaduct bestaat uit 2 landhoofden met ronde Y-pijlers en een tandoplegging.
Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer niet worden gestremd.
De prefab koker liggers worden in 2 nachtafsluitingen aangebracht.

In April '18 zijn we gestart met het opbouwen van de ondersteuning ten behoeve van de ronde Y-pijlers.
De liggers (die 65 ton per stuk wegen) zijn in de nacht van 4 op 5 juni aangebracht met een 700 tons telescoopkraan van Mammoet. Het was een voorspoedige nacht en waren ruim op tijd gereed.

Vrijdag 20-juli is het werk in Ter Apel officieel geopend door de gedeputeerde van provincie Groningen daarbij is de naam bekend gemaakt van het door ons gebouwde viaduct!

Het is een mooi viaduct geworden waar hard aan is gewerkt door onze jongens!

Kunstwerken Woerden

In opdracht van Roelofs maken wij een drietal kunstwerken in Woerden.
Week 41 hebben wij onze werkzaamheden afgerond voor het eerste kunstwerk; verbreding van de oprit A12 richting Gouda.

Begin 2018 zullen wij starten met de andere twee kunstwerken welke behoren tot het project Bravo 3; N420 en Rotondes

Kunstwerken Elden

In Elden maken wij voor de KWS een gracht met een stuw. Dit is een onderdeel van een nieuwbouwplan genaamd de tuinen van Elden.

Direct na de bouwvakvakantie zijn we begonnen met de boorpalen. Inmiddels zijn de kunstwerken 1 en 2 klaar. (de gehele gracht) In het voorjaar van 2017 moeten wij nog 3 houten bruggen realiseren en we verwachten rond de bouwvak vakantie 2018 geheel gereed te zijn. 

Week 26 zijn de laatste fiets bruggen in de Tuin van Elden opgeleverd.  

Betonnen kunstwerken N305 te Almere

In Almere maken wij in onderaanneming van KWS de betonnen kunstwerken ten behoeve van het project: baanverdubbeling N305. De huidige weg, N305 Waterlandseweg, is op het traject waar wij aan het werk zijn een enkelbaans weg. In verband met de toenemende drukte heeft de bestaande weg te weinig capaciteit en daarom zal ook dit gedeelte van de N305 worden uitgevoerd in 2 gescheiden rijbanen.

Over het kanaal de Lange Wetering maken wij een nieuwe brug van ca. 70m1 lang, bestaande uit 2 landhoofden en 2 tussensteunpunten in het water. De bestaande brug is als voorbeeld gebruikt en beide bruggen dienen na gereedkomen een nagenoeg zelfde uitstraling te krijgen. In week 15 zijn de eerste pijlers van het tussen-steunpunt brug Lange Wetering gestort.

Ter plaatse van de Stevenstunnel, vlakbij stichting Aap, moet er een extra gesloten moot worden gemaakt. Hierom wordt 1 zijde van de bestaande tunnel geheel gesloopt, waarna wij een extra gesloten moot maken met een nieuwe toerit. Over deze gesloten moot komen de extra 2 rijbanen.

Begin februari 2017 zijn wij buiten met de werkzaamheden begonnen. De 2e vloer van de Stevenstunnel in Almere is afgelopen donderdag 13 april gestort en er kan nu begonnen worden met de wanden. De hoge wanden van het dichte gedeelte van de nieuwe Stevenstunnel staan al in de stelkisten en zullen binnenkort worden gestort. Inmiddels is de huidige Stevenstunnel opgeknapt en geschilderd daarnaast is het nieuwe deel van de Stevenstunnel nagenoeg gereed.

 

Herinrichting IJsselkade te Zutphen

In Zutphen maken wij in onderaanneming van combinatie NTP / De Klerk V.O.F. de betonnen kunstwerken ten behoeve van het project: Herinrichting IJsselkade Zutphen, fase 1. De gemeente Zutphen gaat de IJsselkade grondig aanpakken. De IJsselkade van Zutphen is een beeldbepalend gebied voor de stad. Het is een recreatief en wandelgebied en een belangrijke doorgaande route voor auto's en fietsers. Daarnaast functioneert de IJsselkade als toeristische aanjager voor riviercruises. De IJsselkade sluit direct aan op de historische binnenstad. Wij brengen een betonnen/stalen verkeersbrug aan en wij vervangen een groot deel van de kademuur. Hiervoor plaatsen wij prefab betonnen elementen tegen een stalen damwand. De betonelementen worden op ons werkterrein aan de Havenstraat voorzien van metselwerk, voordat deze geplaatst gaan worden.

Fase 1 van de herinrichting IJsselkade begint momenteel al aardig vorm te krijgen.