Lopende projecten

Onderstaand ziet u een overzicht van onze lopende projecten. Klik op de foto of titel voor meer informatie.

Vriezenveen Zandwinning Oosterweilanden BV

 

In opdracht van Zandwinning Oosterweilanden B.V. maken wij een 4-tal vloeren waar machines op worden geïnstalleerd  t.b.v. de zandverwerking.
Naast de vloeren maken wij ook een betonnen koker, door deze koker zal, door middel van een transportband, het zand t.z.t. getransporteerd worden naar de volgende locatie.

In week 27 zijn wij op locatie gestart met de eerste werkzaamheden.
De koker zal voor de bouwvak gereed zijn, de andere 4 vloeren zullen eind augustus worden opgeleverd.

 

 

 

Herinrichting Industrieplein Hengelo

Als onderaannemer voor het bouwteam 'Herinrichting Industrieplein te Hengelo' bouwen wij gewapend betonnen beekgoot van ca. 100 m1 lang met daar rondom heen een viertal betonnen zitbanken.

Erica prefab gemaal

In opdracht van hoofdaannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV hebben wij een prefab gemaal (in 2 delen) gemaakt aan de werkplaats.
Deze is op woensdag 17-04 op transport gezet naar de definitieve locatie in Erica, de 2 delen zullen ter plekke bovenop elkaar gezet worden.
Het gemaal heeft dan een totale hoogte (diepte) van 5,80 m1.

 

Apeldoorn - winkelcentrum Anklaar

 

Op 26-03 zijn we in onderaanneming van Dura Vermeer gestart in Apeldoorn met de inrichting van de omgeving t.b.v. het nieuwe winkelcentrum 'Anklaar'.
De eerste fase bestaat uit het aanbrengen van de damplanken, waar prefab betonnen hangschotten op worden aangebracht.

Deze schotten zijn bij ons aan de werkplaats geprefabriceerd en zijn voorzien van metselwerk.
In week 21 en 23 zijn de prefab betonelementen, voorzien van metselwerk, geladen en aan de kademuur in Apeldoorn gehangen. 

Op 11 juli 2019 hebben wij het werk in ‘’Herinrichting Zevenhuizen’’ te Apeldoorn opgeleverd. Zie de foto's voor het mooie resultaat!