Lopende projecten

Eibergen Strandpaviljoen

Het project

In opdracht van de Gemeente Berkelland bouwen wij een strandpaviljoen in de Oude Berkeltak in Eibergen (tussen de Berkel en wandelpark 'De Maat').

Dit nieuw te bouw paviljoen is evenals de aanleg van Berkelbeach een onderdeel van het meer beleefbaar maken van de Berkel nabij het centrum van Eibergen.

Wij brengen stalen buispalen aan, waarop 3 betonnen poeren geplaatst worden. Hierop wordt de stalen draagconstructie (Neco Staalbouw) geplaatst en deze wordt voorzien van een houten dek. De bestaande brug passen wij aan, zodat door middel van een loopbrug toegang tot het strandpaviljoen wordt verkregen.

Foto's
Vragen, suggesties of opmerkingen

Hebt u een vraag, suggestie of opmerking? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.