Jasper (stagiaire)

Stage van januari tot juni 2021
Studie: Civiele techniek aan Hogeschool Windesheim Zwolle

“Van januari tot en met juni 2021 heb ik stagegelopen bij Aannemingsbedrijf Platenkamp. De combinatie tussen de werkzaamheden op kantoor en op de bouw hebben ervoor gezorgd dat ik een leuke en leerzame tijd heb gehad.

Tijdens mijn stage heb ik vooral gewerkt aan het project Renovatie RWZI Vriezenveen. Dit project  was volop in voorbereiding toen ik aan mijn stage begon waardoor ik direct als werkvoorbereider aan de slag kon. Later in mijn stage kon ik op dit project verder als assistent-uitvoerder. Hierdoor heb ik veel werkzaamheden kunnen uitvoeren en een hele leerzame stage gehad.

Bij Aannemingsbedrijf Platenkamp kreeg ik veel ruimte om zelfstandig te werken en werd ik gezien als volwaardig collega. Als ik vragen had, kon ik altijd terecht bij mijn collega’s. Hierdoor was er een hele fijne samenwerking en had ik het gevoel echt onderdeel uit te maken van het team.

De werkzaamheden en de samenwerkingen zijn zo goed bevallen dat ik na mijn stage bij Aannemingsbedrijf Platenkamp blijf werken totdat ik in september begin aan het laatste jaar van mijn studie.