Werkzaamheden

Naar overzicht

Kelders en waterbergingen

 

Platenkamp is expert in waterdichte kelders

Steeds vaker willen mensen een kelder onder hun woning realiseren. Wij geven een 100% waterdichtgarantie op alle door ons zelfgemaakte onderdelen. Wel zo prettig voor u!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van waterdichte kelders, en dit in de breedste zin van het woord. Dit doen wij vaak met een in het werk gestorte vloer met daarop prefab holle wanden. Maar ook volledig in het werk gestorte kelders, waarbij aparte vormgeving of specifieke klantwensen een rol spelen, behoren tot onze werkzaamheden. Het liefst bouwen we unieke kelders die de volledige vorm van een woning volgen. Wij adviseren u met plezier over alle mogelijkheden die er zijn qua vorm, isolatie, afwerking en locatie (onder of naast het huis.) Platenkamp bouwt geen woningen bovenop deze kelders, maar kan daarvoor wel de geschikte partners aandragen.

Platenkamp bouwt (hemel)waterbergingen

De meeste kelders die Platenkamp heeft gebouwd zijn waterbergings-kelders. Dit kunnen volledig betonnen overstortbakken voor het riool zijn, maar ook drinkwaterkelders of waterblock-kelders onder bijvoorbeeld parkeerterreinen. Hier vindt u meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van rioolwaterzuiveringen.

Platenkamp bouwt parkeerkelders

Wij hebben meerdere parkeergarages gebouwd. Zowel bovengrondse garages als ondergrondse parkeerkelders bij flatgebouwen, hotels en openbare ruimtes. Trots zijn wij bijvoorbeeld op de tweelaagse parkeerkelder met betonnen liftschacht die wij in Amsterdam hebben gebouwd.

Parkeerkelder gebouwd door Platenkamp Amsterdam

Parkeerkelder gebouwd door Platenkamp Amsterdam

Waterbergingen kelders Platenkamp:

  • (Hemel)waterberging
  • Sprinklerkelder
  • Zwembaden
  • Kelder voor zwembaden
  • Bergingskelder
  • Etc.